Pocetna stranica Vukov Trsic O Hramu Konaci u Trsicu Crkveni kalendar Projekti Galerija fotografija Kontaktne informacije

Конаци
l
v

Тршић негује домаћински дух западне Србије и инсистира на гостопримству и домаћој кухињи. Неки од људи који ће Вас дочекати и учинити Ваш боравак угодним изградили су свој реноме превасходно својим ванредним људским квалитетима и знањем.

l
   
Промаја
Дугогодишње искуство, превасходно добра услуга, и несвакидашње добра народна кухиња чине да ваш боравак потраје неочекивано дуго и пријатно!
Vajati
Трудили смо се да једним потезом обухватимо све најбоље што једно село може да понуди: велика лепеза народних специјалитета, домаће гостопримство, етно окружење, кутак за децу башта за одрасле и још много тога. Дођите и дозволите да вас уверимо у најбољем смислу Ресторан „Вукови вајати“.
opsirnije galerija jelovnik\
опширније
галерија
 
Смештен поред речице Жеравије, која пружа свежину у најтоплијим летњим данима. Ресторан се налази 500 м. од Вукове спомен куће са погледом на сабориште и цркву брвнару. Ресторан поседује „камин салу“ са 60 места и терасу са 40 места и башту са природном хладовином столетних стабала. Опремљен је у етно стилу, са менијем традиционалних српских јела. .
 
Misic
Конак "Мишић“ је настао из вишевековне традиције српског градитељства као изникао из свог окружења. Окружен шумском панорамом са кристалним потоком на прагу вашега сванућа уз мирис народне кухиње је дом и одмориште за тело, дух и душу.
 
Милица
Конак се налази у непосредној близини Вукове родне куће, некадашњи Вукови виногради. Двадесетминутном шетњом узводно уз корито речице Жеравије стижете до планинског конака „Милица“.
 
Bandulic
Две собе са француским лежајем, једна трокреветна и две двокреветне, модерна кухиња и купатила са туш кабинама.
 
Vasic
Капацитет 4 особe. 2 две двокреветне собе (првe категорије)..
 
Промаја
Да је Тршић право место за све узрасте и да нуди све што би неко пожелео у дане одмора најбоље потврђује и ноћни клуб који измакнут неколико стотина метара од природног окружења нуди најбољу забаву до дубоко у ноћ уз народну музику и разоноду током дана као што је тениски терен лепа тераса и љубазно особље, погледајте делиће атмосфере.
opsirnije galerija jelovnik\
опширније
галерија
јеловник
 
Промаја
На само пар минута од града чека вас етно амбијент и домаћинска услуга Васића колибе, иза које постоји угоститељска традиција стара двадесет година, где ће те уз традиционална српска јела и звуке речице Жеравије осетити чари Вуковог краја.
 
Промаја
Ресторан „ВУК“ налази се на самим вратима етно комплекса „Вуковог Тршића“ што омогућава свим корисницима а превасходно организованим посетама да лако координирају обилазак и време посвећено одмору и окрепљењу.